Welke moderne oprit
past bij jouw woning?

Het eerste wat je bezoekers zien wanneer ze langskomen, is je oprit. Een uitnodigende oprit spreekt aan en geeft gasten een warm welkom. Omdat een oprit het visitekaartje is van jouw woning, is het belangrijk om te kiezen voor een stijlvolle bestrating. Ga voor een moderne look met een mooie grijstint of kies voor een robuuste klinker. Heel wat opties dus om een aantrekkelijke oprit te realiseren. In deze blog geven we enkele voorbeelden van moderne opritten en kan je inspiratie opdoen om een oprit te kiezen waarop het fijn thuiskomen is.

Betonklinkers op je moderne oprit

Er zijn tal van mogelijkheden om een moderne oprit te realiseren. Een oprit in betonklinkers is een goede keuze, want die is eenvoudig te plaatsen en vergt weinig onderhoud. Betonklinkers zijn eigenlijk geperst beton, hebben een vrij lage prijs en zijn maatvast. Daarnaast zijn ze sterk en duurzaam. Een betonklinker zwicht niet voor zware auto’s op de oprit. Is er iets wat een betonklinker niet heeft?! Bovendien zijn betonklinkers verkrijgbaar in grijs, antraciet of beige, maar ook uitvoeringen in een ander kleurenpalet zijn mogelijk. Kortom, een oprit aanleggen met betonklinkers of replicastenen die lijken op betonklinkers, is een fluitje van een cent.

Natuursteen is een goede, hedendaagse keuze

Naast beton is natuursteen onmogelijk te evenaren. Er is een brede waaier aan natuursteentypes beschikbaar. Graniet, Indische zandsteen of Oosterse hardsteen. Dat is slechts een greep uit ons aanbod. Natuursteen heeft een esthetische slijtage en is ook onderhoudsvriendelijk. Het natuurlijke uitzicht van traditionele natuursteen geeft je oprit een modern uitzicht. Deze sterke natuursteensoort is de perfecte bestrating voor je oprit.

Ook keramische tegels zijn een voltreffer

De krasbestendigheid van keramiek is ideaal wanneer er een auto de oprit oprijdt en steentjes meebrengt van onderweg. Het materiaal is antistatisch en onderhoudsvriendelijk. Geen dagelijks of zelfs wekelijks gepoets, dus. Keramische tegels zijn een leven lang bestand tegen weersinvloeden, dus het is helemaal niet erg als je geen carport hebt om je auto onder te parkeren. Heb je een oprit in een speciale vorm? Keramische tegels worden naar wens samengesteld en geplaatst.

Stoneline is een Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in innovatieve bestratingsproducten sinds 2011. In ons kwalitatief, duurzaam aanbod vind je alle tegels voor tuin en terras, zwembad en oprit. We brengen graag jouw droomproject tot leven. Tot binnenkort?

Onze topproducten

GERELATEERDE ARTIKELEN

5 tips om zelf je oprit aan te leggen

Als je thuiskomt is de oprit het eerste wat je ziet. Toch staat de aanleg van je oprit vaak het laatst op de planning. Bovendien heeft niet iedereen de kennis en middelen om een oprit aan te leggen. Je kan een expert inschakelen om het voor jou te doen of je kan het helemaal zelf proberen. In deze blog geven we 5 tips mee om zelf je oprit aan te leggen.

LEES MEER

Uitgezocht: sierbestrating voor je oprit

Een oprit is een belangrijk element van je woning. Natuurlijk wil je niet dat jouw oprit een spiegel is van de andere opritten in de straat. Met sierbestrating doe je jouw oprit opvallen. In deze blog lees je meer over sierbestrating, de mogelijke bestratingsmaterialen en geven we enkele voorbeelden van bestrating voor je oprit ter inspiratie.

LEES MEER

YouTube
Pinterest
LinkedIn