Het volledige
Stoneline gamma:

Keramische tegels voor terras,
oprit en zwembad

Met keramische tegels kan je alle richtingen uit. Tal van kleuren en stijlen bieden voor elk wat wils. Keramiek is bovendien krasbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. Ook de antislip eigenschap maakt van dit type steen een voltreffer.

EIGENSCHAPPEN

Volkeramisch volgekleurd icon

Volkeramisch en volgekleurd

Antislip en Antistatisch icon

Antislip

Kras- en vlekbestendig icon

Onderhoudsvriendelijk en krasbestendig

TOEPASSINGEN

Oprit

Terras

Zwembad

Puur comfort met keramiek

Keramische tegels zijn weinig vlekgevoelig dankzij de hoogwaardige afwerking en zijn eenvoudig te reinigen. Naast die onderhoudsvriendelijkheid is ook de krasbestendigheid een grote troef. Een vakkundige plaatsing zorgt er tot slot voor dat je keramische tegels een leven lang tegen weersinvloeden bestand zijn.

Ontdek onze producten
in video

Op zoek naar een tegel met betonlook?
👉 Ontdek de Concreta

Of naar een tegel met blauwe steen look?
👉 Ontdek de Segata Belga

Of naar een tegel met houtlook?
👉 Ontdek de Ibiza Wood

Ontdek alle andere video’s op ons YouTube kanaal!

INSPIRATIE

Stem je keuze op je behoeftes af

De keramische tegels van Stoneline zijn volkeramisch en worden gemaakt van gebakken klei. De impact van het productieproces op het milieu is dan ook erg beperkt. Dat dit type steen daarnaast ook nog eens volledig recycleerbaar is na gebruik, betekent dat keramiek een toonvoorbeeld is van circulaire bouwmaterialen. Keramische tegels voor oprit, terras of zwembad zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Laat je creativiteit de vrije loop en stel je eigen tegel samen. Door de talrijke kleuren, vormen, diktes en afwerkingen is er voor elk wat wils. Creëer het terras van je dromen en geniet na een drukke dag van je tuin.

Onze topproducten

Creëer samen met ons het tuinproject van je dromen

DOWNLOAD ONZE GRATIS CATALOGUS BOORDEVOL INSPIRATIE EN DE MOOISTE MATERIALEN

GERELATEERDE ARTIKELEN

Inspiratie: mooie bestrating voor je oprit

Zoek je inspiratie voor je oprit? Heb je nood aan wat voorbeelden vooraleer je een definitieve steen- of tegelsoort kiest? Op deze blog vind je enkele voorbeelden van bestrating die gebruikt worden bij de aanleg van opritten. Voor meer inspiratie kan je onderaan onze uitgebreide brochure downloaden.

LEES MEER

Welke moderne oprit past bij jouw woning?

Het eerste wat je bezoekers zien wanneer ze langskomen, is je oprit. Een uitnodigende oprit spreekt aan en geeft gasten een warm welkom. Omdat een oprit het visitekaartje is van jouw woning, is het belangrijk om te kiezen voor een stijlvolle bestrating. Ga voor een moderne look met een mooie grijstint of kies voor een robuuste klinker. Heel wat opties dus om een aantrekkelijke oprit te realiseren. In deze blog geven we enkele voorbeelden van moderne opritten en kan je inspiratie opdoen om een oprit te kiezen waarop het fijn thuiskomen is.

LEES MEER

YouTube
Pinterest
LinkedIn