Creëer het tuinproject van je dromen met Stoneline

Jouw droomproject mee helpen waarmaken, dat is ons doel. Zodat jij jarenlang zonder zorgen geniet van je nieuw of heraangelegd terras, oprit of zwembad.

Ons aanbod is ruim en gevarieerd: van bestratingsmaterialen voor opritten, diverse terrastegels en accessoires als siergrind, palissades, boordstenen, zwembadboorden en stapelstenen. Met onze innovatieve producten creëer je in een handomdraai jouw unieke en persoonlijke project.

Hoe gevarieerd ons aanbod ook is, als je kiest voor Stoneline kan je rekenen op twee zekerheden: kwaliteit en duurzaamheid.

Kwaliteit

Continu ontwikkelen we nieuwe en betere producten, met de beste grondstoffen en materialen. Op onze site in Rumst (België) produceren we innovatieve bestratingsproducten. Naast België zijn we ook actief in Nederland en Frankrijk met onze wereldwijde natuurstenen, keramische tegels en betonproducten van excellente kwaliteit.

Duurzaamheid

Tegelijk dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo worden alle bedrijfsbeslissingen, maar ook innovaties getoetst aan de 17 sustainable development goals van de verenigde naties. Daarnaast trachten we een voortrekkersrol te nemen in initiatieven die helpen onze supply chain te verbeteren zoals het TruStone natuursteen initiatief, maar ook lokaal onze ecologische afdruk te beperken.

Hoe het allemaal begon

In 2011 werd Stoneline in België opgericht. Op onze site in Rumst (België) produceren we innovatieve bestratingsproducten. Naast België zijn we ook actief in Nederland en Frankrijk met onze wereldwijde natuurstenen, keramische tegels en betonproducten van excellente kwaliteit.

YouTube
Pinterest
LinkedIn