Kies het juiste terras
voor rond je zwembad

Een zwembad in je tuin zorgt voor een luxueuze uitstraling. Het is dan ook aangeraden om een terras te creëren dat naadloos aansluit op je zwembad, zodat je voeten het fijne gevoel van tegels of klinkers aanvoelen als je uit het zwembad komt. In deze blog zoomen we in op de verschillende mogelijkheden om je terras perfect te laten passen bij het zwembad van je dromen.

Beton voor een rustieke of moderne look naast je zwembad

Allereerst is het belangrijk om je af te vragen welke look je wil voor het terras rond je zwembad. Kies je voor een moderne of rustieke look, dan zijn replicastenen in gegoten beton een goede keuze. Er zijn tal van mogelijkheden en het is ideaal voor wie houdt van natuursteen of een houtlook in een divers kleurenpalet. Ook betonklinkers die gemaakt zijn van geperst beton zijn een goede optie. Beton is een duurzaam product dat bovendien enorm weersbestendig is. Kortom, ideaal om de waterspatten mee op te vangen tijdens het zwemmen.

Natuursteen voegt een antisliplaag toe aan je terras met zwembad

Natuursteen is een natuurlijk en veelzijdig product, met tal van afwerkingen en toepassingen. Een ruwe afwerking zoals de gevlamde of geborstelde natuursteen is ideaal om niet uit te glijden naast je zwembad. Het gaat een leven lang mee en wordt mooier doorheen de jaren. Ook de helderheid van de steen kan je afstemmen op wat jij graag ziet. Zo zorgt een helder exemplaar voor een koele touch. Bovendien is natuursteen zeer onderhoudsvriendelijk zodat je je geen zorgen hoeft te maken over  vuile vegen.

Extra comfort met keramiek bij je zwembad met terras

Keramische tegels zijn vlekbestendig mits een correct onderhoud en antislip. Stoneline heeft een groot gamma aan kleuren en formaten. Zo kan je gemakkelijk een gepaste zwembadboord kiezen bij uw tegels. Door het productieproces is het mogelijk dat de kern van de tegel een lichtere kleur heeft. Houd hier rekening mee wanneer je voor een bepaalde randafwerking voor uw zwembadboord kiest. Door gezaagde en afgeronde afwerkingen kan dit kleurverschil zichtbaar worden. Kies daarom voor een verbinding in verstek.

Welk terras moet je nu kiezen?

Ga je voor een rustieke of moderne look? Een natuurlijk product of een milieuvriendelijk alternatief? Heb je geen idee of die ene tegel of steensoort wel past in je tuin? Bij Stoneline ben je aan het juiste adres. Wij houden van een uitdaging en denken graag met je mee om het terras van je dromen samen te stellen.

Stoneline is een Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in innovatieve bestratingsproducten sinds 2011. In ons kwalitatief, duurzaam aanbod vind je alle tegels voor tuin en terras, zwembad en oprit. We brengen graag jouw droomproject tot leven. Tot binnenkort?

Onze topproducten

GERELATEERDE ARTIKELEN

Bouw je eigen zwembad met deze tips!

Denk je eraan om je eigen zwembad te bouwen of wil je een zwembadbouwer inschakelen, maar weet je niet waar je allemaal rekening mee moet houden? In deze blog delen we alle stappen die je moet doorlopen bij de aanleg van een zwembad.

LEES MEER

Wat moet ik weten over zwembadboorden?

Een heerlijke plons kunnen nemen in je eigen stijlvolle zwembad, wie droomt er niet van? Verfrissend en deugddoend, maar toegegeven, een zwembad is ook gewoon mooi om naar te kijken. Zeker als je waterpartij opgaat in je piekfijn afgewerkte tuin en het terras er naadloos op aansluit. De juiste zwembadboorden kies je dan ook niet zomaar. In deze blog zoomen we in op keramische zwembadboorden en zwembadboorden in graniet.

LEES MEER

YouTube
Pinterest
LinkedIn