Inspiratie:
mooie bestrating voor je oprit

Zoek je inspiratie voor je oprit? Heb je nood aan wat voorbeelden vooraleer je een definitieve steen- of tegelsoort kiest? Op deze blog vind je enkele voorbeelden van bestrating die gebruikt worden bij de aanleg van opritten. Voor meer inspiratie kan je onderaan onze uitgebreide brochure downloaden.

Bestrating van oprit met betonklinkers

Afgelijnde klinkers in grijstinten, met mooie groeven tussen elke steen. Afgewerkt met een zandpad of een grasperk. Enkele verlichtingspalen naast de bestrating en een groene buxus die het helemaal afmaakt. Je ziet het zo voor je, toch?

Of ga voor een betonklinker gelijkend op de klinkers die op straat liggen. Zo sluit jouw oprit naadloos aan op de buurt. Een haag scheidt jouw woning met die van de buren en maakt je oprit helemaal af.

Bestrating in tegels

Kies een grotere tegelsoort in beton en leg de tegels op je oprit nauw aansluitend naast elkaar. Gemakkelijk voor elke auto om over te rijden. Misschien wil je wel graag een gangpad? Zo gepiept! Laat gewoon wat plaats tussen elke tegel en leg een pad aan om op te wandelen. Deze frisse toets is zeer uitnodigend en heeft iets speciaal. Ideaal voor iemand die wil dat zijn of haar oprit er uitspringt naast de vele andere opritten in de straat.

Bestrating van oprit in natuursteen

Fan van gekleurde tinten zoals bruin of beige? Niet alle stenen hoeven er hetzelfde uit te zien. Een gevarieerd kleurenpalet in de bestrating geeft een authentieke look aan je oprit. Op dit voorbeeld zie je de variëteit opduiken en waan je je meteen in een oase van rust.

Ook natuursteen in grijstinten wordt vaak gekozen. Het geeft je oprit een strak uitzicht en maakt deze modern en hip. Bij een contrasterende voordeur komt de grijze natuursteen nog beter tot zijn recht. Enkele opvallende bloembakken erbij en je oprit oogt piekfijn voor gasten.

Nog meer inspiratie nodig? Neem zeker een kijkje op onze website en maak kennis met de vele mogelijkheden voor bestrating van je oprit.

Onze topproducten

GERELATEERDE ARTIKELEN

5 tips om zelf je oprit aan te leggen

Als je thuiskomt is de oprit het eerste wat je ziet. Toch staat de aanleg van je oprit vaak het laatst op de planning. Bovendien heeft niet iedereen de kennis en middelen om een oprit aan te leggen. Je kan een expert inschakelen om het voor jou te doen of je kan het helemaal zelf proberen. In deze blog geven we 5 tips mee om zelf je oprit aan te leggen.

LEES MEER

Uitgezocht: sierbestrating voor je oprit

Een oprit is een belangrijk element van je woning. Natuurlijk wil je niet dat jouw oprit een spiegel is van de andere opritten in de straat. Met sierbestrating doe je jouw oprit opvallen. In deze blog lees je meer over sierbestrating, de mogelijke bestratingsmaterialen en geven we enkele voorbeelden van bestrating voor je oprit ter inspiratie.

LEES MEER

YouTube
Pinterest
LinkedIn