Urbanit: een ecologische, waterdoorlatende en solide oplossing voor uw oprit

Urbanit platen zijn 100% gerecyclede polyolefine platen, die speciaal ontworpen zijn om esthetische waterdoorlatende opritten te creëren. Of het nu gaat om opritten, toegangswegen, parkeerplaatsen of voetpaden, deze platen zorgen voor een stevige en resistente structuur, terwijl regenwater op een natuurlijke wijze in de grond kan infiltreren.

De reeks bestaat uit drie soorten stabilisatieplaten:

  • Stabilisatieplaten voor grind
  • Stabilisatieplaten voor klinkers
  • Verstevigingsplaten voor gras

Duurzaam en esthetisch

Eén van de unieke kenmerken van Urbanit is het haaksysteem tussen de platen. Ze maken een vereenvoudigde installatie van de drie soorten mogelijk en zorgen tegelijkertijd voor een versterkte stabilisatie, waardoor langdurige ondersteuning en verhoogde weerstand wordt gegarandeerd. Hierdoor is de duurzaamheid van uw oprit gegarandeerd en is de toegankelijkheid voor iedereen (te voet, met de fiets of met de auto) optimaal.

Combineer zonder probleem verschillende systemen voor een naadloze overgang tussen gras, grind en klinkers.

  • Grind is een goedkoop en eenvoudig aan te brengen bestratingsmateriaal.
  • Klinkers zorgen voor een stevig en robuust wegdek.
  • Gras voegt op zijn beurt een vleugje groen toe aan jouw oprit.

Ontdek het complete aanbod op basis van 100% gerecycleerd materiaal.

Urbanit Grass

Urbanit Grass platen versterken de structuur van de grond en maken de ontwikkeling mogelijk van een waterdoorlatende oprit, zelfs op een helling. Rijd met de auto over gras, zonder verzakkingen of een spoor na te laten. Combineer de platen met andere producten uit de Urbanit reeks voor een creatieve indeling van jouw oprit.

Urbanit Gravel

De Urbanit Gravel platen zijn perfect voor het aanleggen van opritten en parkeerplaatsen in grind. Het slimme ontwerp houdt het grind op zijn plaats en zorgt tegelijkertijd voor een zeer stabiel oppervlak. Combineer de platen met andere producten uit de Urbanit reeks voor een creatieve indeling van jouw oprit.

Urbanit Paving Blocks

Gebruik de Urbanit Paving Blocks voor het creëren van een waterdoorlatende oprit of parkeerplaats. De platen zijn gemaakt voor betonklinkers van 15x15x6cm. Combineer de platen met andere producten uit de Urbanit reeks voor een creatieve indeling van jouw oprit.

Interesse?

Ga een kijkje nemen in onze outdoor toonpark in Rumst (Doelhaagstraat 77). Deze is 24/7 vrij toegankelijk. Je vindt er een actueel overzicht van het volledige Stoneline-assortiment. De aankoop zelf gebeurt echter via je bouwhandelaar.

 

Liever iets dichter bij jou in de buurt?

Vind een bouwhandelaar bij jou in de regio en vraag naar meer info.

Combineer Urbanit met onze Recto Plus betonklinkers en uitgebreid gamma aan siergrind

Combineer Urbanit Paving Blocks met onze betonklinker Recto Plus. Ontdek het assortiment hier!

En onze siergrinden passen perfect in de Urbanit Gravel platen. Ontdek het assortiment siergrinden hier!

YouTube
Pinterest
LinkedIn