Terrastip: een stijlvol terras
met betonlook tegels

Ben je op zoek naar een warme, exclusieve tegel om je terras mee te bekleden? Dan zijn betonlook terrastegels de ideale keuze. Betonlook tegels zijn niet alleen een lust voor het oog, ze hebben ook alle voordelen van een keramische tegel, maar met het uitzicht van een cementvloer. Uitstekend in een stijlvol en hedendaags interieur.

Een terras in betonlook tegels past in elke tuin

De egale kleur van betonlook tegels geven je terras een industriële look. Betonnen tegels kunnen zeker ook binnenshuis gebruikt worden, waardoor je woning een industriële uitstraling krijgt. Beton is tijdloos, en past dus helemaal in een huis uit de jaren ’50, maar eveneens in een recent gebouwde nieuwbouwwoning.

Wil je de vloer van binnen laten overvloeien in die van buiten? Omdat terrastegels zowel binnen als buiten geplaatst worden, vergroot je het ruimtegevoel. Zeker in de zomer is dit aangenaam.

Voordelen van tegels met betonlook op een rijtje

Betonlook tegels leggen op je terras heeft heel wat voordelen. Betonlook tegels zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijker dan betontegels. Deze terrastegels zijn zeer goed bestand tegen vuur en krassen. Deze eigenschappen zorgen er voor dat een betonlook terras er na jarenlang gebruik nog als nieuw uitziet.

De prijs-kwaliteitverhouding zit zeker goed, want betonlook tegels voor buiten zijn goed betaalbaar in vergelijking met andere keramische terrastegels. Terrastegels in betonlook met een dikte van 2 cm worden het meest gebruikt. Deze tegels worden meestal verwerkt op een gestabiliseerd zandbed en zijn prima te gebruiken in je terras en tuin.

Onze betonlook tegels variëren in kleur, afmetingen, materialen en toepassing. Zo zijn er oneindig veel combinatiemogelijkheden voor de aankleding van je tuin of terras. Ben je fan van rechthoekige tegels? Of verkies je eerder vierkant? Je terras met betonlook tegels kan aangepast worden naar alle vormen die je wilt. Bij ons vindt iedereen een geschikte tegel.

Terrastegels in betonlook

Op zoek naar een mooie betonlook tegel om je terras extra uitstraling te geven? Bij Stoneline is er een uitgebreide keuze aan tegels in betonlook om je terras mee aan te leggen. Neem gerust een kijkje in ons aanbod of contacteer ons voor bijkomende informatie.

Stoneline is een Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in innovatieve bestratingsproducten sinds 2011. In ons kwalitatief, duurzaam aanbod vind je alle tegels voor tuin en terras, zwembad en oprit. We brengen graag jouw droomproject tot leven. Tot binnenkort?

Onze topproducten

GERELATEERDE ARTIKELEN

Blauwsteen: het blauwe goud op je terras

Blauwsteen, ook wel hardsteen of petit granit, is een van de beste bouwmaterialen van Europa. Het wordt gebruikt voor onder andere terrassen, opritten, raamdorpels, vloeren, trappen, schouwen … Omdat de blauwe hardsteen zo veelzijdig is, kan je terras een laagje blauw goud zeker waarderen. In deze blog maak je kennis met blauwsteen, de soorten blauwsteen en de voordelen van deze steensoort.

LEES MEER

Creëer het landelijke terras van je dromen

Ben je liefhebber van het buitenleven? Hou je van karakteristieke en authentieke elementen? Dan kies je zonder twijfel voor een landelijke stijl. Het is niet alleen klassevol, de stijl biedt ook oneindig veel mogelijkheden om je tuin of huis mee in te kleden. Maar wat is een landelijke stijl precies en hoe creëer je een landelijk terras dat stijlvol de brug maakt naar je woning?

LEES MEER

YouTube
Pinterest
LinkedIn