Stabilo, de waterdoorlatende oplossing
voor jouw oprit.

Kies voor gras of grind of combineer beide voor een persoonlijke toets!

Het Stabilo assortiment is gecreëerd om een stabiel, duurzaam en berijdbaar gras- of grindoppervlak te verzekeren.

Ontdek ook onze Stabilo Duty, een gras/grind-dal voor intensief of zwaar verkeer, 100% waterdoorlatend en oersterk (> 500 t/m² gevuld).

Grindstabilisatieplaten

Vermijd onkruid, opspattend grind, spoorvorming en putten in je grindpad met Stabilo. De Stabilo-platen houden het grind mooi op zijn plaats, perfect voor de aanleg van een oprit. Dankzij de bodem uit geotextiel dringt het grind niet door in de grond en krijgt onkruid geen kans. En dat terwijl de waterdoorlatende eigenschappen van een grindverharding behouden blijven.

De stabilisatieplaten zijn geproduceerd uit 100% gerecycleerd polyethyleen. Dit maakt het uiterst geschikt als milieuvriendelijk alternatief voor de verharding van een oppervlakte.

Enkele toepassingen:

  • Privé parkings en opritten
  • Tuinen en terrassen
  • Toegangswegen met occasioneel verkeer
  • Publieke ruimtes met occasioneel verkeer
  • Sportterreinen

Stabilo Grass

Met Stabilo Grass stabiliseer je het gras van je tuin, grasperk of parkeerplaats en groeit deze tot een compact en uniform grasveld. De platen zorgen voor een stabiliserend, waterdoorlatend en berijdbaar grasoppervlak.

Het gebruik van de stabilisatieplaten biedt een oplossing tegen traditionele spoorvorming, putten en plassen met behoud van de groene, natuurlijke en rustgevende omgeving.

Je plaatst ze eenvoudig door ze in elkaar te schuiven. Ze weerstaan een hoge druk en garanderen een uitstekende waterdoorlatendheid.

Stabilo Duty

De installatie van de Stabilo Duty zorgt voor een berijdbaar oppervlak in gras of grind dat volledig waterdoorlatend is. Deze gras/grind-dal is geschikt voor intensief of zwaar verkeer. Door zijn laag gewicht is deze dal ergonomisch, makkelijk en snel te plaatsen. Dankzij de geïntegreerde connectoren zijn de verschillende elementen met elkaar verbonden, wat zorgt voor een stevig solide oppervlakte.

Er zijn twee varianten beschikbaar: met en zonder lengtegroeven. De groeven zorgen voor een sonorische waarschuwing wanneer men erover rijdt, en zorgt voor meer wrijving.

Deze dallen zijn oersterk (> 500 t/m² gevuld) en uiterst geschikt voor publieke parkeerplaatsen, toegangswegen en brandwegen.

Combineer Stabilo met ons uitgebreid gamma aan siergrind

Onze siergrinden passen perfect in de Stabilo platen. Ontdek het assortiment siergrinden hier!

Interesse?

Ga een kijkje nemen in onze outdoor toonpark in Rumst (Doelhaagstraat 77). Deze is 24/7 vrij toegankelijk. Je vindt er een actueel overzicht van het volledige Stoneline-assortiment. De aankoop zelf gebeurt echter via je bouwhandelaar.

 

Liever iets dichter bij jou in de buurt?

Vind een bouwhandelaar bij jou in de regio en vraag naar meer info.

YouTube
Pinterest
LinkedIn