Jouw voordelen als lid van het Stoneline Proteam:

Als professionele partner van Stoneline, krijg je …

  • gratis promotiemateriaal voor clubleden (kleding, werfborden, stickers, gadgets…);
  • gerichte promotie door Stoneline over het Proteam en de leden;
  • toegang tot de Proteam-nieuwsbrieven met interessante topics en nieuwigheden;
  • ondersteuning en advies van de Stoneline accountmanagers voor de keuze van materialen, voorstellingen van nieuwe producten en technische ondersteuning op de werf;
  • stalenboxen (10×10 cm) van de keramische en natuurstenen tegels, waarmee je eenvoudiger klanten kan overtuigen om voor de kwalitatieve Stoneline producten te kiezen;
  • een uitnodiging voor jou en je werknemers voor de demodagen in Rumst waar innovatieve producten en systemen voorgesteld worden en waar jullie kunnen deelnemen aan tal van workshops;
  • extra publiciteit voor je realisaties op sociale media en de website van Stoneline.

Wat verwacht Stoneline van jou?

KWALITEIT
Je biedt Stoneline de mogelijkheid om minstens twee werven per jaar te bezoeken om de kwaliteit van het werk te kunnen beoordelen. Daarnaast moet je kunnen aantonen dat jij en je werknemers in staat zijn om op een professionele wijze Stoneline producten te plaatsen.

MOTIVATIE
Je bent bereid om één keer per jaar te nemen aan opleidingen die Stoneline organiseert en om fotomateriaal van je projecten te delen met Stoneline, in overeenstemming met de geldende privacywetgevingen.

VEILIGHEID
Je kan aantonen dat je op de hoogte bent van de wetgeving inzake veiligheid en welzijn op de werf of je bent bereid om hier de nodige opleiding voor te volgen.

PROMOTIE
Je bent een Stoneline ambassadeur en promoot de hoogkwalitatieve producten en systemen bij je klanten en prospecten. Daarnaast ga je er mee akkoord dat Stoneline jouw naam en contactgegevens mag doorgeven aan potentiële opdrachtgevers die op zoek zijn naar een tuinaannemer.

MILIEUBEWUST
Je respecteert de geldende wet- en regelgeving en beantwoordt aan de geldende milieureglementering.

Samen sterk met Stoneline

We worden allemaal beïnvloed door onze omgeving. Bij Stoneline weten we dat iedereen een aangename leefomgeving nodig heeft. Een omgeving waar we ons veilig en gelukkig voelen, waar we onszelf kunnen zijn en waar we kunnen wonen. Deze filosofie is onze drijfveer.

Daarom biedt Stoneline je alle mogelijkheden om een unieke en persoonlijke toets aan jouw tuin en die van je klanten te geven. We verbeteren voortdurend onze producten om de goede kwaliteit te waarborgen. Met onze innovatieve klinkers en tegels genieten jij en je klanten jarenlang onbezorgd van oprit, tuinpad en terras.

Naast esthetiek vinden wij het plaatsingscomfort ook enorm belangrijk. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om het legcomfort van onze tegels en klinkers te verhogen. Dankzij onze gepatenteerde betonklinkers kan je een oprit sneller en makkelijker plaatsen. Als je dit combineert met ons voegmiddel Weatherpoint, is je oprit zo geplaatst. Het resultaat? Je bespaart tijd en geld.

Naast tegels en klinkers bieden we ook een ruim assortiment aan plaatsingsaccessoires en tuinafwerking. Hiermee willen we tuinarchitecten, aannemers en plaatsers helpen en inspireren om de droomprojecten van hun klanten waar te maken.

WORD LID VAN HET STONELINE PROTEAM

Interesse? Bezorg ons je gegevens via mail. Na je aanvraag zal Stoneline je gegevens controleren en contact met je opnemen.

YouTube
Pinterest
LinkedIn