Courtstones: klassieke kasseien met het legcomfort van klinkers

Courtstones combineren het natuurlijke uitzicht van authentieke kasseien met het legcomfort van een klassieke trommelsteen. Door hun maatvaste gelijke onderkant kunnen ze als gewone klinkers geplaatst worden. Hierdoor zijn Courtstones een goedkoper en sneller alternatief dan traditionele kasseien. Courtstones passen zowel bij rustieke als bij meer hedendaagse architectuur, door het ruime aanbod aan kleuren. Elke steen is voorzien van een zeer slijt- en kleurvaste toplaag: dankzij het perfect afgesloten oppervlak zijn de stenen bestand tegen alle weertypes, – ook tegen vorst – en kan vuil en stof zich niet vasthechten.

INSPIRATIE

Waarom Courtstones?

Ontdek het plaatsingsgemak en het natuurlijke uitzicht in onze DIY video in samenwerking met Dobbit TV.

Elegance gietbeton

Combineer het natuurlijke uitzicht van traditionele natuursteen of een houten look met het legcomfort van Elegance gietbeton. Doordat elke steen dezelfde afmetingen heeft, verloopt de plaatsing immers veel sneller. Bovendien krijgt vuil geen kans en zijn de stenen bijzonder goed bestand tegen weersinvloeden en slijtage. Niet alleen het leg‐, maar ook het loopcomfort is een grote troef. Een duurzame oplossing in elk opzicht. Alle voordelen op een rijtje:

  • Goedkoper dan traditionele kasseien
  • Maatvaste voet, dus eenvoudige plaatsing
  • Sterk en slijtvast
  • Weerbestendig
  • Mos- en vuilbestendig
  • Makkelijk te reinigen
  • Kleurvast
  • Beschermlaag die kalkuitbloei vertraagt

Opvoegen met Weatherpoint

Dit voegsel is erg gebruiksvriendelijk. Je legt Weatherpoint op eender welk moment: bij droog weer of in de regen. Je hoeft geen componenten meer te mengen. Door je oprit of terras met een tuinslang te besproeien, glijdt het voegsel gemakkelijk tussen de voegen. Bovendien is Weatherpoint elastisch, breukbestendig en waterdoorlatend. Voor je smalle voegen gebruik je Weatherpoint Fine Joint.

Alle video’s op een rijtje

Maar hoe doe je dat nu?

👉 Bekijk onze DIY video

Meer info over Courtstones?

👉 Bekijk onze vlog

Meer info over Weatherpoint?

👉 Bekijk onze vlog

En hoe wordt dat gemaakt? 

👉 Bekijk onze productie video

Ontdek alle andere video’s op ons YouTube kanaal!

Interesse?

Ga een kijkje nemen in ons outdoor toonpark in Rumst (Doelhaagstraat 77). Deze is 24/7 vrij toegankelijk. Je vindt er een actueel overzicht van het volledige Stoneline-assortiment. De aankoop zelf gebeurt echter via je bouwhandelaar.

 

Liever iets dichter bij jou in de buurt?

Vind een bouwhandelaar bij jou in de regio en vraag naar meer info.

YouTube
Pinterest
LinkedIn